Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

  1. Αντικαταβολή:

Αν επιλέξετε αντικαταβολή, σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας στον καθορισμένο τόπο παράδοσης και πληρώνετε στον εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρίας το ποσό της αντικαταβολής (2,50 ευρώ), το ποσό των μεταφορικών καθώς και την αξία των προϊόντων που παραγγείλατε.

  1. Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα:

Με αυτή τη μέθοδο πληρώνετε άμεσα την αξία της παραγγελία σας και το κόστος των μεταφορικών σας. Στο ταμείο του καλαθιού επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα (πύλη πληρωμών) του καταστήματός μας, που παρέχεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας σε ένα περιβάλλον που προσφέρει ασφάλεια συναλλαγών και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας.

  1. Τραπεζική κατάθεση:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, τότε θα πρέπει στο ταμείο του καλαθιού, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, να επιλέξετε τον τραπεζικό λογαριασμό που σας εξυπηρετεί και να καταθέσετε το συνολικό ποσό πληρωμής (αξία προϊόντων, μεταφορικά). ΠΡΟΣΟΧΗ στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο του πελάτη όπως καταχωρήθηκε στην παραγγελία. Η παραγγελία σας δεν θα εκτελεστεί μέχρι να εμφανιστεί η κατάθεσή σας στον λογαριασμό μας, από εκεί και έπειτα θεωρείται ότι καταχωρήθηκε η παραγγελία σας. Σε περίπτωση τραπεζικών εξόδων (Προμήθεια – έμβασμα), αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα στοιχεία των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Δικαιούχος: ΚΛΟΥΒΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ •

Αριθμός λογαριασμού:

IBAN:

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ •

Αριθμός λογαριασμού:

IBAN:

• ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK •

Αριθμός λογαριασμού:

IBAN:

  1. Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο e-shop μας επιλέγοντας στο ταμείο του καλαθιού παραλαβή από το κατάστημα ή να την κάνετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο info@klouvas.gr. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως με κάποιον εκπρόσωπό μας, μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας, Ομήρων 3, Ηράκλεια Σερρών, 62400.

Μεταφορικά:

Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας γίνονται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την καταχώρηση τους, εκτός εκτάκτων περιπτώσεων. Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00 ευρώ για παραγγελίες έως 2kg,  5,00 ευρώ για παραγγελίες από 2kg έως 6kg και για παραγγελίες άνω των 6kg έως 10kg το κόστος είναι 10 ευρώ. εκτός περιπτώσεων μεγάλου όγκου ή και βάρους οπότε το κόστος θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Ειδικές περιπτώσεις μεταφορικών:

Για παραγγελίες άνω των 8kg το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας. Ενδέχεται η αποστολή να πραγματοποιηθεί με μεταφορική εταιρία και η παράδοση στο πεζοδρόμιο, σε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιείται ο παραλήπτης και το κόστος θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης