Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Προβολή 15 24 30

Ανταλλακτικό υγρασίας AERO ARIASANA

4.00
Ανταλλακτική ταμπλέτα αφυγραντήρα ARIASANA Aero άοσμη. Συλλέγει την υγρασία και την μετατρέπει σε υγρό διάλυμα, το οποίο συγκεντρώνετε στο δοχείο συλλογής του αφυγραντήρα. Διαρκεί σχεδόν δύο με τρεις μήνες για δωμάτια 20m² περίπου, ανάλογα με την θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα. Αποτελεσματική για υδρατμούς, δυσάρεστες οσμές και υγρασία. Μεγάλη απορροφητικότητα, κάθε 12 ώρες πέφτει μία σταγόνα διαλύματος. Ιδανικό για όλους τους κλειστούς χώρους όπως δωμάτια, ντουλάπια κουζίνας, αποθήκες, δωμάτια, μπάνια. Κατάλληλη για όλους τους χώρους που ταλαιπωρούνται από την υγρασία. Συσκευασία 450gr

Απορροφητής υγρασίας MINIFRESH 100gr ARIASANA

6.00
Ariasana Συλλέκτης Υγρασίας Εσωτερικών Χώρων 2x50γρ

Ανταλλακτικό Υγρασίας Ariasana Άοσμο 450Gr

3.00
Πρωτοποριακή συσκευασία αλουµινίου που διασφαλίζει την άψογη κατάσταση των κρυστάλλων και τη διατήρηση του σωστού επιπέδου υγρασίας µε το σύστηµα Ariasana Dry System. Για τη συσκευή 450g χρειάζεστε 1 σακουλάκι ανταλλακτικό ενώ για τη συσκευή 900g χρειάζεστε αντίστοιχα 2 σακουλάκια ανταλλακτικά. Το προϊόν αυτό είναι επίσης κατάλληλο και για τις μίνι συσκευές Ariasana Cuzzini.

Απορροφητής Υγρασίας Aero 450Gr+ Ανταλλακτικόo Ariasana

14.00
Πρωτοποριακό σύστημα απορρόφησης υγρασίας Ταμπλέτα κυκλοφορίας αέρα 360° Εώς και 40% υψηλότερη αποτελεσματικότητα Υψηλή ασφάλεια. Δεν τρέχει αν αναποδογυρίσει. Υποδοχή τοποθέτησης ανταλλακτικού με ένα άγγιγμα για εύκολη χρήση. Στόμιο για εύκολο άδειασμα Ενισχυμένη και άμεση αποτελεσματικότητα. Εντός 6 ωρών αρχίζει η πρώτη σταγόνα να πέφτει. Προκειμένου να αξασφαλιστεί η βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα στη συσκευή, συνιστάται να τοποθετηθεί τουλάχιστον 10cm από τους τοίχους για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση Διατίθεται με άοσμο ανταλλακτικό *Καλύπτει 55 τ.μ. με χρόνο ζωής της ταμπλέτας από 20 μέρες έως 3 μήνες ανάλογα με την υγρασία του χώρου.