ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1974

…ο πατέρας μου, ο Βασίλης, αλλάζοντας μια σειρά από επαγγέλματα και δουλεύοντας ως υπάλληλος σε μια σειρά από μαγαζιά της εποχής, τόλμησε να δημιουργήσει ένα δικό του κατάστημα.
Το κατάστημα στήθηκε το 1974 χωρίς σχεδόν καθόλου κεφάλαιο. Όμως με την βοήθεια όλων των εταιριών, κατάφερε να ξεκινήσει δειλά και να μπει στο χώρο του χρώματος.
Νέος στο χώρο του εμπορίου, ανοίγει το χρωματοπωλείο στον κεντρικότερο δρόμο της Ηράκλειας όπου και παρέμεινε μέχρι το 1998.

1ο κατάστημα σιδηρικά χρώματα

1998

Όλα αυτά τα χρόνια, η συνέπεια, η εργατικότητα και το πνεύμα συνεργασίας που διέθετε ο πατέρας μου, ακόμη και με τους τότε ανταγωνιστές του, διεύρυναν τον κύκλο των πελατών και των φίλων και τον καθιέρωσαν στον εμπορικό κόσμο.

Τότε ήταν που αποφασίσαμε από κοινού, εγώ, η κόρη του Χρυσάνθη και η αδερφή μου Δέσποινα, να επεκτείνουμε την επιχείρηση και να ασχοληθούμε με τα είδη επιπλοποιΐας και διάφορα διακοσμητικά είδη σε γειτονικό κατάστημα, το 1998.

2004

…τα δυο καταστήματα είναι δυο υγιείς επιχειρήσεις. Προκύπτει όμως η αναπάντεχη αποχώρηση της αδελφής μου, λόγο διορισμού και ο πατέρας μου φτάνει σε ηλικία συνταξιοδότησης.
Τότε με την συμμετοχή και συνεργασία του συζύγου μου, Τζήκα Άγγελου, προχωρούμε το 2004 στη δημιουργία του καταστήματος, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα η επιχείρηση.
Προσπαθήσαμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες και να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς του εμπορίου εκτός απο το χρώμα.

2021

Στα πλαίσια της διεύρυνσης και κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

eshop χρωματα σιδηρικα κλουβας